030 – 677 4809

Het team van Incognito Haarmode

Het team van Incognito Haarmode bestaat uit een groep enthousiaste kappers die jou graag met een glimlach de zaak uit zien lopen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat we elk kapsel kunnen creëren.

Rob

Eigenaar | Al 25 jaar eigenaar van Incognito Haarmode en vind het kappersvak nog steeds geweldig. De kapsalon is zijn passie en speeltuin. Rob werkt van dinsdag tot en met vrijdag.

Wendel

Kapper | Iedere keer met veel passie de uitdaging zoeken. Als Wendel knipt, dan weet je dat het een goede coupe wordt. Wendel werkt van woensdag tot en met zaterdag.

Sjanie

Kapster | Past  perfect in onze no-nonsense cultuur. Goede kwaliteit leveren, veel lol en passie. Sjanie werkt op dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag of zaterdag.

Sandra

Kapster | Topkapper die precies weet wat te doen met jouw wensen op het gebied van kleuren en kapsels. Zij kan je alles vertellen over kleur en kleurtechnieken.

Ans

Kapster | Voor Ans is het de kick om een goede coupe te creëren die naar wens is van de klant. Zodat hij of zij altijd weer met een tevreden lach de kapsalon weer verlaten.

Voor kappersproducten kan ze een goed advies geven. Ans werkt van woensdag tot en met zaterdag.

Larissa

Kapster | Voelt zich bij Incognito als een vis in het water, en kan zich op het vakgebied helemaal uitleven.

Vooral goed luisteren wat de klant zegt en daar haar ideeën op aanpassen, geeft haar de grootste voldoening.

Suzanne

Kapster | Goed luisteren naar de wensen van de klant en deze combineren met verschillende kniptechnieken, dat vind Suzanne te gek om te doen.

Suzanne werkt van dinsdag tot en met zaterdag, behalve op woensdag.

Wil je graag door een van ons geknipt worden?

24/7 een online afspraak maken. Wil je meer als alleen knippen? Bel ons dan op 030 – 677 4809.