Rob

Rob

Eigenaar

Al 21 jaar eigenaar van Incognito Haarmode en vind het kappersvak geweldig,waar hij iedere dag weer zijn creativiteit volledig kwijt kan.

De kapsalon is zijn passie en speeltuin. Rob werkt van dinsdag tot en met vrijdag.


Wendel

Wendel

Kapper

Iedere keer de uitdaging zoeken en deze optimaal benutten, met veel passie voor het vak. Als Wendel knipt, dan weet je dat het een goede coupe wordt.

Wendel werkt van woensdag tot en met zaterdag.


Ans

Ans

Kapster

Voor Ans is het de kick om een goede coupe te creëren die naar wens is van de klant. Zodat hij of zij altijd weer met een tevreden lach de kapsalon weer verlaten.

Op het gebied van kappersproducten kan ze een op maat gesneden advies geven. Ans werkt van woensdag tot en met zaterdag.


Larissa

Larissa

Kapster

Voelt zich bij Incognito als een vis in het water,en kan zich op het vakgebied helemaal uitleven. Vooral goed luisteren wat de klant zegt en daar haar ideeën op aanpassen,geeft haar de grootste voldoening.

Sjanie

Sjanie

Kapster

Past net als de rest perfect in onze no-nonsense cultuur. Goede kwaliteit leveren, met veel lol en passie, dat maakt ieder dag in de kapsalon weer super.

Sjanie werkt op dinsdag, donderdag en om de week op vrijdag of zaterdag.


Sandra

Sandra

Kapster

Topkapper die precies weet wat te doen met je wensen op het gebied van kleur en kapsel. Zij weet alles over kleur en kleurtechniek.

Suzanne

Suzanne

Kapster

Goed luisteren naar de wensen van de klant en deze combineren met verschillende kniptechnieken, dat vind Suzanne te gek om te doen.

Suzanne werkt van dinsdag tot en met zaterdag, behalve op woensdag.


Afspraak maken?

Enthousiast geworden en wil je graag door één van ons geknipt worden?

onlineafspraakmaken