Looking Good, Doing Great!

Nog veel te weinig meisjes in Nepal hebben uitzicht op een mooie en zelfstandige toekomst! Het VSO Sisters4Sisters project helpt dit probleem de wereld uit.

Kappersactie:

Deelnemende kappers gaan een extra avond open en alle opbrengsten zijn voor het project Sisters for Sisters. Klanten krijgen naast een perfecte behandeling (naar wens) een goodiebag met mooie producten mee naar huis.
Op maandag 24 oktober gaan we ’s avonds speciaal open om deze actie te ondersteunen. Wil je mee doen en tevens dit goede doel steunen, geef je dan op via 030 – 677 4809

 

Reserveren:

Ans, Larissa, Rob, Sandra, Sjanie, Suzanne en Wendel; ze zijn er allemaal en na zo’n 130 behandelingen durf ik met gemak te beloven dat je naast veel gezelligheid ook een super coupe kunt verwachten. Zij zorgen voor je ‘good look'(+ doing great!), ik zorg voor een hapje en drankje en O’Right Eco Hair Products laat je niet met lege handen weggaan.

Nogmaals, je totale besteding gaat naar het Sisters 4 Sisters project; voor scholing aan meisjes in Nepal, dus waar wacht je nog op?