Let op: het dragen van een mondkapje is in onze kapsalon VERPLICHT!

 

Kun je één van de onderstaande vragen met Ja beantwoorden? Neem dan even contact met ons op om je afspraak te annuleren en een nieuwe te maken.

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment een of meerdere van de volgende (milde)klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad ( vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus ( vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Belangrijk: de klant kan niet in de salon komen wanneer een van de bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Barber Booking

Het is ook weer mogelijk om een online afspraak te maken via Barber Booking. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken van 9:00 tot 17:00  (zaterdags tot 16:00) door te bellen naar 030 – 677 4809. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team Incognito Haarmode